varför e framtiden så satans långt borta....

hehehe, snart bär det av till barcelona!
 jag o moj har i dag växlat 8000 kr till euro... snacka om paranoid när vi gick ifrån forex eller vad det nu hette. tjejen som jobbade där verkade sjukt bakis eller nått sånt. det e rätt roligt att spana in folk så där o tänka på vad dom har gjort. tex en tråkig grå lindex kvinna kanske är världens roligaste o tokigaste sex galning!!! eller liknande... 
man kan faktiskt få sig ett gott skratt om man tänker så, men försök att inte skratta högt, för den tjejen du kanske i dina tankar förvandlades till en galen ninja, tja hon kanske faktiskt tog karate lektioner som barn, då e de bara att lägga benen på ryggen o springa sin kos. 
jag e en idiot ibland. en optimistisk idiot som tänker att framtiden e så långt fram,att vi aldrig kommer dit. o när, hör o häpnad vi e i framtiden,  märkt jag att jag har bokat in mig i saker jag kanske ej kan slutföra. det e tur att vissa saker kan  man ordna.
 guud aså. jag har bokat uppkörning den 5 mars. o den 27 feb. hade jag tänkt åka till hajja o spela in en film. men i helgen gjorde far mig uppmärksam på att allt kommer skita sig om jag åker dit. så med en klump i magen skrev jag till hajja o berättade sannngen. jag kan nog ej komma denna helg, men kan vi ta det nån annan ist. hon fick panik o hela faderuttan!  men jag förstår henne till10000%.                 
jag vet hur stressigt det e med 12 års arbete, och att när en liten detalj för betong arbetet fattades, skrek jag NÄ NU JÄVLAR ÅKER JAG O KÖPER EN JÄKLA KRUKA O SÄGER ATT JAG HAR GJORT DEN!!! 
men så klart, det gjorde jag ej. det jag oxå hade i tankarna var att hajja aldrig mer ville träffa mig, att hon skulle hata mig!!!! herre gud vilken ångest jag fick.
men nu håller det på att fixa sig o jag lovar, hennes film kommer att bli världs känd. o hur vet jag det? jamen det e ju självklart, jag som skådis o hajja som regisör, bätter kan det ej bli!!! 
( hahaha, ni skulle se filmerna hajja filmade på mig när vi var mindre. guud vad roliga de var. handlade bla. om hajjas trosor o att kyssa lamm...)
heheh fantasin i full gång det e bra det... puss på er mina små ludna vänner!!

freeeek skolan, here i come!!!

jaha, nu bär det av mot tråkiga skol tider igen. men inte helt. för jag o moj ska åka till barcelona den 19-25 februari!!! jippie! men ett litet mörkt moln på min anars så klara himmel är att jag ska köra upp den 5 mars. fy faaaaan vad tråkigt!!! ÅNGEST till 100 %!! men men man kan ju inte flyta igenom livet. som en person har sagt till mig, ändast döda fiskar följer strömmen, visst e det klokt sagt?? jaja, nu ska jag kolla mina mail, koaao har skickat nått till mig ( säkert snusk!!) pusss
ps i  dsg har vi sätt på våran teater som nån har spelat in, saknar det skarp. ds

nu e de slut!

ja herre gud. nu e de över!
 jag får smått panik att tänka på det. men det gör jag, tänker på det aså. men jag är glad över att vi e lediga på måndag iaf... sedan blir det kemi! fuck fuck fuck. snart ska jag till teaterskeppet o kolla på de andra teaterna. men man kan nog säga att vi... ÄGER! de i går tex. dom sög så jävla hårt. fy fan aså. moj skruvade sig generat, karin försökte hitta ett bekvämt sätt att sova på och jag sjönk ned i stolen o blunda, samtidigt som jag försökte ta fram min choklad ifrån väskan så tyst som möjligt... ja du, det var ingen rolig pjäs ska jag tala om för dig. tyckte lite synd om dom faktiskt.  
jaja vi får höras senare då ra! puss puss kram karm jan banan gick på stan...

galen röööv!

hej!
igår gjorde vi våran sista spel på skolan. (imorgon gör vi det sista, ever!) efter att vi hade plockat ihopp all rekvisita o saker så kände vi att vi var värda en öl. så, vi åkte till nivå 22. men en grej med detta ställe är att man oftast inte får plats nere, så man måste sitta där uppe o frysa häcken av sig på vintern.stället är säkert perfekt på sommaren, men men vi hamnar ändå typ alltid där. 
efter ett tag åkte vi vidare. till klubb blå. men trots att det var onsdag så var det stänkt! ( eller p.g.a...). 
jaja vi hamnade iaf på en bar tillsist.
 men vi ville vidare, så vi gick till ett karaoke ställe. där sjöng karin o maria crazy frog! hallelulia vilken stämning! alla gick fram o kollade, så några hade lämnat sina väskor vid borden. men eftersom jag e smått paranoid, så kunde jag inte riktigt slappna av, så jag var tvungen att ttitta mot väskorna ibland. jag tror moj oxå hade den känslan, för när vi kollade mot dom en gång så såg vi en man med en GIGANTISK röv ta marias väska o kasta den mot sina kompisar! men jävlar vilken reflex moj har! jag var halvt paralyserad, men moj gick med bestämda steg mot mannen, som var runt två ,meter, o bara drog väskan ifrån honom o gav han en kall o nedlåtande blick. jävlar aså, hon kunde lätt bli mos under honom! men det var tur att hon inte skällde ut honom eller nåt sådant, för när vi skulle gå så var han på krigsstigen o bråkade. vakter hade slängt ut honom, men det hindrade inte honom. han slet av sig sin tröja o  gormade o skrek på nått främmande språk. jävlar aså, vilken röv han hade! vi kunde knappt slita vår blick ifrån den, man var som paralyserad-. hahaha det e rätt roligt att tänka på. slagsmålet var nära oss,men karin bara skrattade o skrek: HAHAHA VILKEN RÖÖÖV! det var väldigt tur att han inte hörde, för då hade vi nog fått springa för livet.
jaja vi åkte tillsist hem. på tuben mellan vgb o hässelby så kom det fram en läskig kille. han frågade om jag hade varit på fest. jag svarade att jag hade pluggat i hagsätra. han var smått förvånad o frågade vad jag utbildade mig till. jag tänkte till nån sekund o svarade: polis... oj oj oj vad det blev fart på honom!  han sa att det var väl bra, eller inte kanske.. undra vad han hade tänkt erbjuda.... 
nu sitter jag o äter frukost, macka med peanut butter från lidl`s amerika vecka, mums fillibaba! 
puss puss nu ska jag nog till vgb.

JAHA...

så var det gjort aså. 
premiären har gått av stapeln o en känsla av att allt e avklarat o slut har börjat smyga sig in i kroppen... men sedan får man tänka om. vi har ju tre föreställningar till! mamma mia! hjälp!. 
nä nu får jag ta o skriva om nått annat, jag har faktiskt ett liv oxå , fast det märks nog inte...

lysnar på bob marley, siken kille han e! helt sanslös, fast det visste jag ju, men har bara inte orkat lyssna. jag e en såndär som vill kunna sjunga med musiken, alltså inge okänt här inte! men grejjen e att jag då snabt tröttnar på min musik o inte orkar lyssna mer. så när folk frågar vad jag lysnar på så säger jag eh..ingenting. 
men i bland får jag nya vibbar. det e hos moj o julle, där så kan man få lyssna på ny musik som faktiskt e bra, och efter några gånger så kan jag faktiskt sjungs med...det var inte så svårt va?! men jag e väl kanske en rätt omständig människa som inte gillar förändringar... FUCK vad tråkigt o patetiskt, men jag håller på att vänja mig vid förändringar. hahaha nu verkar jag vara en sån där sjuk person som i den dära filmen där en man e helt manisk. han går till samma kafè varge dag o blir serverad av samma servitör. men en dag e hon inte där o han blir helt galen o åker hem till henne. hennes son e sjuk så hon stannar hemma ifrån arbetet. under tiden har mannens granne blivit inlagd på sjukhuset o mannen tar då hand om grannens hund... den e iaf bra, o det hela jag vill få fram e att jag sakta mne säkert kommer bli helt vanlig... nån gång.
hahaha det e jävlig roligt att beskriva sig själv som smått galen o helt bakom flöttet!!! prova det nångång du oxå, så får du själv se...  
jaja nu ska jag försöka få igång en film. (har jag sagt att jag e helt oteknisk o inte förstår mig på datorer? om inte så säger jag det nu, jag suger o bara den här bloggen, jag menar, det e helt otroligt att jag faktiskt fixar det.men nog om detta.) kram på er som har tagit er hit !pusspuss <3

på det tredje ska det ske!

hejsvejs i lingonskogen!
jag ville bara droppa förbi en snabbis nu på morgonen. kan inte sova. drömmer om trebenta bord o trådar som slingrar sig runt halsen så att man kvävs. det e säkert heeelt normalt. jag önskar allt var över, men ändå hatar jag tanken på att komma tillbaka till skolan. varför kan inte sommaren komma så man kan sola sina bleka ben i den varma solen.men men man kan inte få allt. synd tycker jag för jag vill ju ha ALLT som jag önskar mig.... hehehe lite bortskämd kanske? fast det e ju bara en   önskedröm så jag e helt vanlig.på den punkten.
såg the holiday i går. den e så satans bra! älskar brodern.så snygg!
jaja nu måste jag sätta på kaffe o gå upp. så vi hörs kanske i kväll.puzz mina loppor små!

PANKAKA!

hej!
 idag har vi haft genrep av pjäsen, och det gick jättebra! NOT. ingen skrattade! fy faaan aså. och jag som har skrattat mig igenom alla repitionerna, vem e de fel på egentligen? inte mig, hoppas jag iaf...
                      när jag har övat på en scen som e välldigt rolig o bra, så har jag alltid räckt ut tungan, ni vet som om en orm lixom, o det gjorde jag nu oxå.framför lärarnas allvarsamma miner... hehehe hoppas dom inte tror att jag e världens snusko ;)
som jag skrev i de tidigare inlägget så skulle jag öva på att pussas idag. det gick bra. oväntat bra faxtiskt... hahaha.           karrobarro( karin) ska komma in o avbryta innan det händer nått, så egentligen e de inget pussande, men iaf. karin skulle räkna till fem o sedan skulle hon komma instormande o hela skiten skulle avbrytas, men grejjen e det att karro inte kom! vi satt där o försökte göra det lite långsamt, så de inte skulle hända nått. pinsamheten var ett faktum o de jag tänkte i denna stund var; döda karin, döda karin, DÖDA KARIN! 
                  ( nu e jag välldigt ironisk. karro kom i tid så de hände inget. men visst var det skoj att läsa?)
nu e jag af hemma o har just ättit mig mätt på nyttigheter. pankaksmix från lidl`s amerikan vecka. så jävlans gott aså. ska nog gå till lidl o köpa några flaskor till...( fast jag suger på att steka dem. jag e en sån där människa som har allt på 6:an o locket på, så dem mat jag gör blir väl stekt o kokt. )
o föresten, jag hade sirap på. 
detta inlägg blev rätt långt om jag får säga det själv, risken finns att de kommer lika långa el längre framöver, så de e bara att häda ut!
puss på er mina kära små troll o hörs imorgon. då har jag premiär! 


en dag i sänder...

 idag ska vi ha den sista övningen innan spelet, uj uj va nervös man kan vara då! jag går runt o pratar för mig själv, hittar repliker över allt o skriker åt mig i spegeln, normalt? eh, tror inte det men whate fuck, it dosent matter!
hejsvej på ett tag, nu ska jag snart till skolan o lära mig att pussas! de kan nog ta en stund, så i ses i kväll då! ;)
puss puss

god natt min skatt.

nu ska jag ta o knyta mig...
men innan jag knyter ihop mig så ska jag bara säga: ni tror inte jag förstår, det steg jag tar, de val jag gör den risk jag far, ni ser ett svek, ett nederlag som mitt sista slaaaaag!
oj vad var detta måntro? jo de e från chess. en väldigt vacker o sorglig musikal. nu kanske ni tror att jag e världens tönt o inte har några kompisar o bara sitter o snyftar framför dumburken hela kvällarna medans livet går sin gilla gång. men se där har ni alldeles FEL! ty jag e mkt populär i mina kretsar, så att säga....
(ni får förstå att detta e en ironisk blogg, för det mesta. ha dalmål o framskjuten haka så förstår ni nog det finurliga i de hela...) o nu kom jag på en sak till att säga, så håll i er!
alltså, det är som om  att man inte hela tiden går omkring o rycker på ögonbrynen så här, så e man en idiot! löve löve. kan ni gissa vad de e ifrån? (  moj du får inte svara, men jag hoppas du läser min blogg iaf.)
nu har jag skickat i väg jullebulle till tuben så de inte blir alldeles försent för lilpöjken. 
god natt alltså o sov gott.

hej hej hemskt mycket hej!

idag e det söndag. det är ju en dag för avslappning o bakis kurir, men tji på mig för jag åkte till skolan o övade på spelet.not  nice! men som min ärade fader brukar säga: de e bara att bryta ihop o gå vidare...
men men de e inget att vara deppig över.som sagt, bryt ihop o gå vidare e de ända man kan göra nu för tiden.
spelets slut spurt närmar sig med storm steg o jag e rädd att jag inte hinner med. hehehe, nu e jag fyndig va?
jaja se u later alegator!

moi moi!


IDAG

hej!
anledningen till mitt fina o roliga namn på bloggen kommer ifrån min vattenkran som säger drippdropp.


RSS 2.0