"host"

Idag har jag shoppat hela dagen med mamma och Lisa. Vi åkte till gävle. Skulle hitta klänning till mor. Fast jag hittade oxå en uppblåsbar kudde, som ska följa med till Australien. Trevligt trevligt. Ska nog sova nu. Hostat hela dagen lång! God natt mina skatter!


Samma plats, olika kameror


Bakis dag

Hej.nu är jag bakis. Spydde lite inatt... Haha men det var det värt !
Har skypat lite med moj idag. Det värmde! Sitter och latar mig nu.skönt. Puss puss


Tomten kommer

Granen lyser
alla myser
Maten i våra magar är

God jul igen


GOD JUL

God jul alla kära vänner. Jag hoppas att ni får eder en fantastisk jul. Här i kloster håller solen på att gå ner känns det som, fast klockan ej är mer än 12.18 . Ja ja mysigt med jul stök och god mat. Ha det fint!


Snorigt värre

Shit, är snorig som fan! Sitter med alfabet på mobilen,och ångrar att jag spelar mot en engelsk person! Ha ha ha suger fett. Men fick nyss in ett ord på 13 poäng faktiskt. Mamma och lisa planera festen men jag har smitit...
Adiós amigos

Kaffe sug

Sitter och snackar party med mor och Lisa. Går väl ej så
Jättebra. Vi ska nog ta en tupplur snart.
Snön töar snart bort!
Bye bye baby good bye!


Hedemora häng

Hej, är hos Julle i Hedemora nu. Mysa pys jul! Gott i gott. Ska snart öppna julklappar... Hej så länge


SALE panik

Herre min skapare, mellandags reorna har gjort sitt intåg i stadens affärer!! Snacka om panik när man ska handla julklappar, men det ända som man kollar på är kläder åt sig själv.ack ack. Men, disciplinerad som jag är, röjde jag mig igenom träsket, och kom ut på andra sidan. ( ska vara allvarlig, jag blev nästan sur på de som jobbade där, varför rea NUU lixom) ja ja, käkar sushi och rensar i lägenheten.
Kraam


Grattis mamma

Nu är jagi Dalarna för att fira mamman min. Hon fyller 50 år i dag.kakor, tårtor och soppa. Det ska vi njuta av i dag. Försöker att lägga upp bilder från mobilen, men har inte kommit på hur man gör. Åter kommer senare. Puss och kram jan banan :)

IPhone here i comes!

Hej, just nu skriver jag på min nya mobil.haha helt underbart . Äter pizza, lyssnar å lugna favoriter och undrar när Julian kommer hem??
Jobbar natt denna helg, men det var ko lugnt i natt, därför att kortcentralen krånglade. Vi kunde inte ta kort!!! Hahaha bittra fulla människor kom och blev besvikna... Stackare:( nu måste jag äta/puss

he he he...

hjk

lashes oh lashes


RSS 2.0